Naujienos

NT plėtros UAB “PPI Group” pradeda paskutinįjį gyvenvietės “Ambercity” statybos etapą Pašilaičiuose. Bendrovė ketina pastatyti du daugiabučius, kuriuose iš viso pirkėjams bus pasiūlyti 232 funkcionalaus planavimo butai.

Pirmuosius tris etapus bendrovė jau užbaigė, jų metu buvo rinkai pasiūlyti ir jau parduoti 204 butai. Vidutinė vieno kvadratinio metro vyraujanti kaina projekte 1300 EUR.

Gyvenamųjų namų gyvenvietė “Ambercity” bus apšviesta ir aptverta, kiemai – uždari, aplinkai stebėti įrengtos vaizdo kameros. 5, 7 ir 8 aukštų silikatinių plytų mūro namai turi B energinio efektyvumo klasę. Pirmi aukštai pasižymi aukštomis net 3 metrus siekiančiomis lubomis ir erdviomis terasomis.

Pasak „UAB PPI Group“ direktoriaus Dominyko Jasilionio gyvenvietėje planuojamas didelis, apželdintas vidinis kiemas su poilsio zonomis, pavesinėmis bei iškylų vietomis. Be to, aktyviam laisvalaikiui užtikrinti, ne tik vaikams, tačiau ir suaugusiems įrengiami lauko treniruokliai, saugios ir lavinančios žaidimų aikštelės vaikams, o taip pat ir negilus kiemo baseinas.

Gyvenamajame komplekse suplanuotos 4 komercinės paskirties patalpos, kuriose planuojama įkurti jaukias krautuvėles ir kasdienes paslaugas teikiančias įmones.

Bendros bendrovės investicijos į šį projektą siekia apie 10 mln. Eur, jį ketinama pilnai užbaigti 2018 m. III ketvirtyje.

NT plėtros bendrovė „PPI Group“ Vilniuje taip pat stato „Naujamiesčio alėja“ gyvenvietę, šiuo metu plėtojamas trečiasis šio projekto etapas.